Bible

Bible voor Android

De Bijbel in de palm van je hand

Bible is een gratis Android app waarmee je overal passages uit het Heilige Boek der christenen leest.Bible is erg gemakkelijk door te pluizen, dankzij de 'browse'-functie. Zo ga je direct naar je favoriete psalm of vers. Een andere handige optie...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig zoeken naar verzen
  • Verschillende leesplanners

TEGEN

  • Niet in het Nederlands

Uitmuntend
8

Bible is een gratis Android app waarmee je overal passages uit het Heilige Boek der christenen leest.

Bible is erg gemakkelijk door te pluizen, dankzij de 'browse'-functie. Zo ga je direct naar je favoriete psalm of vers. Een andere handige optie is de planner, waarmee je de Bijbel in 90 dagen, een jaar of in een andere, thematische volgorde leest. Heb je eenmaal een mooi stuk gevonden dat je met mensen wilt delen, dan stuur je deze snel naar sociale netwerken als Facebook of Twitter.

Bible is er alleen in het Engels, maar dat is voor de meesten onder ons nog steeds een stuk makkelijker dan het originele Hebreeuws, Aramees en Grieks. Zijn er verzen die je later toch even zelf wilt vertalen, dan maak je een bladwijzer aan zodat je deze eenvoudig terugvindt.

Wil je onderweg graag de Bijbel lezen zonder een groot boekwerk mee te moeten slepen? Installeer dan de handige Bible app op je Android telefoon.

Meeste downloads Boeken voor android

Bible

Download

Bible 8.8.1

Beoordelingen about Bible

Promotie×